Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@03:51:41 GMT

غدیر محل ظهور ولایت انسان کامل است

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۹۶۵۸۰

غدیر محل ظهور ولایت انسان کامل است

ایسنا/گیلان مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، عید غدیر را عیدالله اکبر دانست و تاکید کرد: عید غدیر محل ظهور ولایت انسان کامل است که جامعه و آحاد بشر را به اطاعت و تبعیت از رهبر شایسته و صالح دعوت می کند.

حجت الاسلام والمسلمین سعید مهدوی در گفت وگو با ایسنا، عید غدیر را مایه ارتقا و اکمال نظام بشریت دانست و اظهار کرد: با کامل شدن دین در عید غدیر راه و روش زندگی هم کامل شد و زمینه را برای کمال بشریت فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نبی از وحدانیت حضرت حق و از وجود عالم هستی دیگر به نام قیامت خبر می دهد، تصریح کرد: امام و ولی فقط ابلاغ خبر نمی کند، بلکه اجرا و تحقق احکام و آموزه های الهی نیز بر گردن امام و ولی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، با اشاره به مقام امامت ابراهیم خلیل(ع)، عنوان کرد: وقتی حضرت ابراهیم از آزمون آتش نمرود درآمد هنوز نبی بود، اما بعد از آزمایش قربانی فرزند امام شد، زیرا قرار بود بنیان یک حاکمیت و سبک زندگی الهی را سامان دهد. در واقع حضرت ابراهیم فقط خبر نمی دهد، بلکه مجری احکام خدا بر روی کره زمین خواهد بود.

حجت الاسلام مهدوی، وظیفه امام را تحقق حاکمیت دینی در عالم دانست و افزود: مقام امامت از مقام نبوت بالاتر است، زیرا امام باید برای تحقق عملی همه آن اخبار و احکام الهی بر روی کره زمین زمینه سازی کند.

وی پیامبر اسلام(ص) را دارای مقام امامت دانست و اضافه کرد: پیامبر علاوه بر اینکه از حقایق عالم هستی خبر می دهد، زمینه ساز تحقق احکام الهی است، یعنی پپامبر برای اینکه مردم زمان خودش بندگی خدا را تجربه کنند و به حقیقت عبودیت برسند، ساختار حکومتی تنظیم می کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، عید غدیر را عیدالله اکبر دانست و تاکید کرد: عید غدیر محل ظهور ولایت انسان کامل است که جامعه و آحاد بشر را به اطاعت و تبعیت از رهبر شایسته و صالح دعوت می کند. هرچقدر جامعه به سمت انسان کامل هدایت شود و از انسان کامل الگوگیری کند و در اجرای آموزه ها و فرامین و اوامر انسان کامل مطیع باشد، خوبی ها تحقق پیدا می کند.

وی امیرالمومنین علی(ع) را مظهر خوبی ها دانست و گفت: اگر آحاد بشریت از مظهر خوبی ها اطاعت و تبعیت کنند، خوبی ها در جامعه جریان پیدا می کند لذا ولایت دعوت کردن آحاد بشریت به عشق ورزی توام با اطاعت و تبعیت از فرامین انسان کامل است.

حجت الاسلام مهدوی با بیان اینکه ولایت پذیری مفاسد فردی و اجتماعی را از بین می برد، ادامه داد: اگر همه انسان ها از عدالت حضرت علی(ع) الگو بگیرند بسیاری از رذایل اخلاقی از جمله ظلم به بشریت تعطیل می شود لذا اطاعت و تبعیت از انسان کامل و ولی خوب خدا برای رشد و ارتقای جامعه بشری و حتی نظام هستی الزامی است.

وی آیه «إِنَّمَا وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِینَ آمَنُوا الَّذِینَ یُقِیمُونَ الصَّلَاةَ وَیُؤْتُونَ الزَّکَاةَ وَهُمْ رَاکِعُونَ» را یکی از تجلی گاه های اثبات امامت و ولایت حضرت علی(ع) دانست و خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم شیعه خوبی باشیم باید در همه زمان ها نه فقط ایام کرونا باید به مردم خدمت کنیم. در واقع هرچقدر سطح معنویت و معرفت دینی انسان بالاتر می رود، خدمت به خلق خدا برای رضای خدا بیشتر می شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان، کمک به فقرا را سیره اهل بیت(ع) دانست و اضافه کرد: اقتدا به اهل بیت(ع) موجب شد در ایام کرونایی شاهد خلق زیبایی در کمک به نیازمندان به هر نحوی باشیم.

حجت الاسلام مهدوی، با بیان اینکه سنت اطعام غدیریه دارای ثواب بسیار زیادی است، متذکر شد: ولایت یک امر انتزاعی و خیالی نیست و برون داد اجتماعی بسیار موثری دارد لذا مردم در دهه امامت و ولایت و به خاطر ولایت امام علی(ع) انگیزه بیشتری برای خدمت به خلق خدا دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ولايت عيد غدير مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان اطاعت و تبعیت انسان کامل عید غدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۹۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است

علی باستین در نشست شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر اظهار کرد: استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد و سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

وی نام خلیج فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج فارس در ابعاد گوناگون است و در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

باستین تجارت دریایی و گردشگری را از دیگر ظرفیت‌های خلیج فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از مزیت‌های با ارزش خلیج فارس محسوب می‌شود که کمتر مورد توجه قرار گرفته و در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج فارس شمرد و افزود: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس، معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • عکس‌هایی از آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم که پربازدید شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • خداوند برای انسان‌ها رستگاری می‌خواهد
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • تخریب کامل ۳۸۹ واحد مسکونی و تجاری در آتش‌سوزی شفت
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • تکرار گناه فرصت‌ تعالی را از انسان می‌گیرد
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟